Az oldal megújult, probléma esetén írj üzenetet!


Kedves látogatók!

Ezen az oldalon mindenki könnyen és bátran teszelheti tudását mennyire ismeri Magyarországot. Jelenleg földrajzi és közlekedési témájú játékokat találhattok itt, de reményeink szerint ezek a témakörök folyamatosan bővülni fognak.

Minden játékot igyekszünk a teljes lehetséges adathalmaz felhasználásával elkészíteni, ebből következően nincsenek előre elkészített kérdések, hanem véletlenszerűen az adott pillanatban generálódnak. Kezdéskor megválasztható a kérdések száma (10,20,50) és a nehézségi szint (1,2,3). A játék végén a helyes válaszok száma megszorozva a kiválasztott szinttel adja meg a szerzett pontok számát.

Lehetőség van regisztrációra is, ennek előnye, hogy ebben az esetben a megszerzett pontok, és a lejátszott játékok adatai (játék neve, időpont, kérdések száma, helyes válaszok, szerzett pontok száma) tárolódnak és lehetőség nyílik a pontok gyűjtésére, így másokkal is versenyezhetsz és felkerülhetsz a dicsőségtáblára. Talán egyszer ha eljutunk oda még nyeremények is lesznek.

Regisztráció nélkül is elérhető minden játék és funkció, de ebben az esetben nem tárolódnak a megszerzett pontok, egyéb különbségek nincsenek.

Örömmel vesszük a fejlesztési javaslatokat, véleményeket észrevételeket.

Kellemes szórakozást kívánunk!

Adatok forrása

Térkép, adatok
Képek
Készítők
Szűcs Kálmán
Gazdag Zoltán
Bartal János
info @ magyarorszagjatek . hu