Magyarországjáték

Ismertető


Kedves látogatók!
Ezen az oldalon mindenki könnyen és bátran teszelheti tudását mennyire ismeri Magyarországot. Jelenleg földrajzi és közlekedési témájú játékokat találhattok itt, de reményeink szerint ezek a témakörök folyamatosan bővülni fognak.

Minden játékot igyekszünk a teljes lehetséges adathalmaz felhasználásával elkészíteni, ebből következően nincsenek előre elkészített kérdések, hanem véletlenszerűen az adott pillanatban generálódnak. Kezdéskor megválasztható a kérdések száma (10,20,50) és a nehézségi szint (1,2,3). A játék végén a helyes válaszok száma megszorozva a kiválasztott szinttel adja meg a szerzett pontok számát.

Lehetőség van regisztrációra is, ennek előnye, hogy ebben az esetben a megszerzett pontok, és a lejátszott játékok adatai (játék neve, időpont, kérdések száma, helyes válaszok, szerzett pontok száma) tárolódnak és lehetőség nyílik a pontok gyűjtésére, így másokkal is versenyezhetsz és felkerülhetsz a dicsőségtáblára. Talán egyszer ha eljutunk oda még nyeremények is lesznek.
Regisztráció nélkül is elérhető minden játék és funkció, de ebben az esetben nem tárolódnak a megszerzett pontok, egyéb különbségek nincsenek.

Örömmel vesszük a fejlesztési javaslatokat, véleményeket észrevételeket.

Kellemes szórakozást kívánunk!


e-mail cím
info @ magyarorszagjatek . hu